Piano & Co - meifeesten 2012

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Piano & Co

programma

IT'S PARTY TIME!

Een van de meest uitdagende interactieve shows van dit moment... Piano & Co! Zes man sterk weet deze band elk publiek te overdonderen door aangevraagde songs om te toveren tot iets nieuws. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

De meest speciale aanvragen krijgen zelfs een ereplaats in het programma. Met onze STEP UP STAGE en zeer charmante spreekstalmeester maak je kans op je eigen moment in de spotlights. Step up and stand out!

Onze artiesten zitten nooit stil. Zijn ze niet aan het spelen, dan wordt er aan de show gewerkt. Zo vernieuwen we continue. We zijn bijvoorbeeld binnenkort te boeken met een prachtig interactief decor. Dan kun je dat wat je hoort ook in beeld beleven. Herkenbare videoclips, eigengemaakte cartoons en lopende songteksten zorgen ervoor dat ook je ogen niets tekort komen.

ONZE SHOW: STEP UP // STAND OUT!

Deze keer blijft het niet bij de bekende verzoekbriefjes, STEP UP // STAND OUT vraagt meer van het publiek. Dit is de meest uitdagende show van Piano & Co! Iedere aanvraag uit de zaal dingt mee naar die one-minute-of-fame: een spraakmakende aankondiging van de gekozen song door niemand minder dan jij zelf. Een opvallendere move kun je op de dansvloer van Piano & Co niet maken.

Onze beroemde STEP UP STAGE steekt met kop en schouders boven bestaande podia uit en biedt per avond plaats aan een paar stand-up presentatoren, die de rest van het publiek durven te verpletteren of ontroeren met hun speciale request. Niets wordt meer stiekem aangevraagd, iedereen maakt kans op een plaatsje in de spotlights.

Bereid je voor op jouw performance to stand out! Want met een onvergetelijke minipresentatie weet je zeker dat je het feest niet ongezien zult verlaten.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu